tarinamme

Laadukkaan kahvin perusta löytyy alkuperämaista ja siellä työtä tekevistä viljelijöistä, jotka oikeanlaisella työllä saavat kahvipuut kukoistamaan ja synnyttämään huikeita makuja. Kahvin laatu on tehty jo farmilla ja prosessointiasemilla. Me haluamme tuoda hellävaroen esiin jokaisen laadukkaan raakakahvin ominaismakuja oikeanlaisella paahdolla.

paahto

Liian tummaksi paahtaminen peittää alleen kaiken hyvän mitä kahvissa voi olla ja tekee siitä kitkerää.Toisaalta liian vaaleaksi paahdettu kahvi voi maistua jopa hieman puiselta ja happamalta. Koska jokaisella on oma käsitys, mikä on tummaa ja mikä vaaleaa, puhumme mielummin mauista eri paahtoasteiden sijaan. Aivan kuten ei ole tummaa eikä vaaleaa punaviiniäkään.

record coffee company

Kahvipaahtimomme nimi kuvastaa työtä, jossa luomme sinulle nautintoaineen, kahvin. Olemme tallentaneet kupilliseen kahvia alkuperämaan viljelyolosuhteet, kulttuuria ja paikallista työtä. Anna ajatuksesi karata pois arjen hektisyydestä ja kuuntele makujen sinfoniaa pään sisälläsi.

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now