RECORD COFFEE SHOP

Kiitos kesästä 2021, toivottavasti tavataan ensi kesänä uudestaan!

Keskitymme kesäsesongin ulkopuolella täyspainoisesti kahvin paahtamiseen ja yritysasiakkaiden palvelemiseen. Tarkoitus on kuitenkin pitää paahtimon myymälää auki aina aika ajoin, jotta pääsette ostamaan kahvia ja tarvikkeita kotiin. Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa @recordcoffeecompany niin tiedät milloin ovet ovat auki!

________________________________

Kesäkahvila 2021

Emme yritä liikaa kikkailla tarjottavien kanssa vaan keskitymme pääjuttuihimme, eli että kahvi on timanttia, fiilis on katossa ja sinulla on mahdollisuus rentoutua.

Meiltä saat luonnollisesti kaupungin parasta kahvia, erilaisia korvapuusteja sekä laadukkaita pienpanimo-oluita kuuluisalta Mikkellerin ja paikallisen RPS:n panimoilta. Kahvia, kahvitarvikkeita sekä oluita voit ostaa myös mukaan! 

Jaamme myös mielellämme vinkkejä, kuinka kotioloissa voi valmistaa parempaa kahvia. Niin ja luonnollisesti soitamme vain ja ainoastaan hyvää musiikkia!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now